Åpne aktiviteter - online

DEMO Zentangle® metoden med 'Smaksprøve'

Denne demoen er gratis. Ved påmelding får du tilgang til et videopptak som du kan se på når det passer deg, samt noen ganger nyhetsoppdateringer på e-post.

Du får en kort introduksjon til Zentangle metoden som er en lett-å-lære, avslappende og morsom måte for å lage vakre bilder ved å tegne strukturerte mønstre. Så følger en demonstrasjon av to veldig enkle mønstre som du kan tegne samtidig med instruktøren for å få en smaksprøve. Du kan bruke materiale du har hjemme.

KURS Zentangle® metoden

Kursene er live og foregår online slik at du kan delta fra hvor som helst i landet.

Nye datoer kommer snart.

Individuelle program

Fotobasert coaching: 3 refleksjonssamtaler online med bruk av verktøy fra Points of You - Pris 2100 kroner

Om du leter etter et ‘opplegg’ som på en kreativ måte bidrar til profesjonell og personlig utvikling, anbefaler jeg varmt å delta på Marias «Points Of You»-workshops. Hun tar deg med på en «oppdagelsesreise» som skjerper sansene og åpner opp for nye muligheter – en reise der både hjerne og hjerte er inkludert.

Ståle Stenersen

Metoder for tankekunst

VIA Karakterstyrker


Lær det universelle språket av 24 VIA karakterstyrker som forener oss fordi vi alle har dem. Karakterstyrker er ryggraden i positiv psykologi, vitenskapen om hvordan vi trives på beste måte i livet med dets opp- og nedturer. De er universelle positive egenskaper som sier noe om hvem vi er og hvilke verdier vi står for. Og om hvordan vi tenker, føler og handler, og det er nettopp her vi trenger en skift hvis vi vil endre noe, eller oppnå noe

Bevissthet rundt, og utvikling av karakterstyrker har bl.a. vist å ha positiv effekt på vårt engasjement, vår trivsel, våre prestasjoner og våre relasjoner.

Tilstedeværelse


Vær mer til stede og få større kontroll over din oppmerksomhet og innsikt i dine tankemønstre.

Oppmerksomhetstrening er først og fremst en bevisstgjøringsprosess for deg som ønsker en væremåte hvor du er tilstede i øyeblikket og tar det som oppstår i øyeblikket med fatning. Som ekstra bonus fører dette ofte til mindre stress og anspenthet, og større indre ro og fokus.

Besøk også gjerne tankeflyt.no for øvrige metoder som bidrar til tankekunst.

Zentangle® Metoden


Ønsker du å øke din kreativitet i betydningen 'å finne lettere løsninger, gå utenfor komfortsonen, å øke observasjon og fokus, forsterke selvtillit ved å se at du kan klare det du aldri trodde, ha en kreativ tilnærming til «feil», og reagere trygt på det uventede'?


Kom og opplev ro og flyt med Zentangle Metoden i en demo eller kurs. I en skreddersydd workshop for team lages det en mosaikk av alle forskjellige tolkninger av en 'tangle', noe som har en positiv innvirkning på teamfølelsen. Stol på din kreativitet.

Points of You®


Points of You® tilbyr innovative verktøy og trening for profesjonell og personlig utvikling. Våre verktøy bruker bildenes språk, det mest kraftfulle språket i verdenen i dag som inspirerer og vekker tanker. Vi kan se på alt i verden fra uendelige synsvinkler. Når vi står fast i en situasjon, ser vi ikke det hele bildet, og er det tid for å bevege oss og se etter nye perspektiver.

Utforsk temaer på en lekende og gøy måte og styrk følelsen av samhold i teamet. Points of You forbinder tema, assosiative foto og ord på en fantastisk måte. Det aktiverer hele hjernen, både logisk-analytisk tenkning og kreative-intuitive reaksjoner.

Besøk også gjerne tankeflyt.no for øvrige metoder som bidrar til tankekunst.