VIA Karakterstyrker


Lær det universelle språket av 24 VIA karakterstyrker som forener oss fordi vi alle har dem. Karakterstyrker er ryggraden i positiv psykologi, vitenskapen om hvordan vi trives på beste måte i livet med dets opp- og nedturer. De er universelle positive egenskaper som sier noe om hvem vi er og hvilke verdier vi står for. Og om hvordan vi tenker, føler og handler, og det er nettopp her vi trenger en skift hvis vi vil endre noe, eller oppnå noe

Bevissthet rundt, og utvikling av karakterstyrker har bl.a. vist å ha positiv effekt på vårt engasjement, vår trivsel, våre prestasjoner og våre relasjoner.

Tilstedeværelse


Vær mer til stede og få større kontroll over din oppmerksomhet og innsikt i dine tankemønstre.

Oppmerksomhetstrening er først og fremst en bevisstgjøringsprosess for deg som ønsker en væremåte hvor du er tilstede i øyeblikket og tar det som oppstår i øyeblikket med fatning. Som ekstra bonus fører dette ofte til mindre stress og anspenthet, og større indre ro og fokus.


Nederst på siden finner du åpne demoer 'smaksprøver', workshops, kurs og program som du kan melde deg på. 

For skreddersydde individuelle løsninger eller teamopplegg, kan du bestille møtetid i vår online kalender: 

Zentangle® Metoden


Ønsker du å øke din kreativitet i betydningen 'å finne lettere løsninger, gå utenfor komfortsonen, å øke observasjon og fokus, forsterke selvtillit ved å se at du kan klare det du aldri trodde, ha en kreativ tilnærming til «feil», og reagere trygt på det uventede'?


Kom og opplev ro og flyt med Zentangle Metoden i en demo eller kurs. I en skreddersydd workshop for team lages det en mosaikk av alle forskjellige tolkninger av en 'tangle', noe som har en positiv innvirkning på teamfølelsen. Stol på din kreativitet.

Points of You®


Points of You® tilbyr innovative verktøy og trening for profesjonell og personlig utvikling. Våre verktøy bruker bildenes språk, det mest kraftfulle språket i verdenen i dag som inspirerer og vekker tanker. Vi kan se på alt i verden fra uendelige synsvinkler. Når vi står fast i en situasjon, ser vi ikke det hele bildet, og er det tid for å bevege oss og se etter nye perspektiver.

Utforsk temaer på en lekende og gøy måte og styrk følelsen av samhold i teamet. Points of You forbinder tema, assosiative foto og ord på en fantastisk måte. Det aktiverer hele hjernen, både logisk-analytisk tenkning og kreative-intuitive reaksjoner.

smaksprøver / demo

kurs

workshops

1:1 opplegg

Åpne aktiviteter - online

Demo 'Smaksprøve' tilbys gratis, men påmelding er nødvendig for å få tilsendt Zoom-link for deltakelse (velg dato aktivitet i nedtrekksmenyen når du klikker på knappen Til påmelding)

I 30 minutter blir du kjent med Zentangle metoden som er en lett-å-lære, avslappende og morsom måte for å lage vakre bilder ved å tegne strukturerte mønstre - Kostnadsfritt. Tilbudet blir fortløpende oppdatert.


Tirsdag 15. juni kl. 12  Zentangle Metoden demo

Tirsdag 15. juni kl. 19  Zentangle Metoden demo

Nye datoer kommer etter en kort sommerpause.

Individuelle program

Fotobasert coaching: 3 refleksjonssamtaler online med bruk av verktøy fra Points of You - Pris 2100 kroner

Om du leter etter et ‘opplegg’ som på en kreativ måte bidrar til profesjonell og personlig utvikling, anbefaler jeg varmt å delta på Marias «Points Of You»-workshops. Hun tar deg med på en «oppdagelsesreise» som skjerper sansene og åpner opp for nye muligheter – en reise der både hjerne og hjerte er inkludert.

Ståle Stenersen


Workshop Points of You - i samarbeid med Hopehav online

Torsdag 14. januar kl. 17.00 'Se tilbake og gå fremover' med Points of You: Bli med kl. 17.00-19.00 på en unik og interaktiv start på nyåret online på Zoom. Vi ser på året som har gått og forbereder oss på det nye året gjennom visuelle refleksjonskort fra Points of You. Nyttårstilbud: 295 kroner